19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateI s-a interzis să predea la grădiniță din cauza tatuajelor

I s-a interzis să predea la grădiniță din cauza tatuajelor

Un educator francez cu tatuaje pe tot corpul afirmă că nu i se mai dă voie să predea la grădiniță după ce un părinte s-a plâns că înfățișarea sa îi sperie copilul, relatează USA Today.

Sylvain Helaine, de 35 de ani, afirmă că părintele unui copil de la Şcoala gimnazială Docteur Moreau din Palaiseau s-a plâns că fiul său a avut coșmaruri după ce l-a văzut. Deși băiatul nu era în clasa sa, Helaine afirmă că a fost înlăturat de la clasă pentru două luni. Apoi i s-a interzis să predea copiilor cu vârsta de sub 6 ani.

„Cred că este dezgustător”, a declarat Helaine pentru USA Today, adăugând că „reprezentanții școlii nici măcar nu au încercat să îl convingă pe părinte că sunt un educator bun și că am o grămadă de experiență… mă simt trădat de către ei și sunt puțin trist”.

S-a ajuns la o înțelegere pentru a-l transfera pe Helaine din cauza înfățișării sale

Autoritatea locală responsabilă de învățământ a confirmat că s-a ajuns la o înțelegere pentru a-l transfera pe Helaine din cauza înfățișării sale. Acesta afirmă, însă, că predă de peste 12 ani și că a avut parte doar de câteva comentarii din partea părinților.

A decis prima oară să își schimbe înfățișarea în timp ce lucra la Londra

Helaine a relatat că a decis prima oară să își schimbe înfățișarea în timp ce lucra la Londra când avea 27 de ani deoarece considera că nu va fi judecat. Bărbatul și-a înnegrit pe cale chirurgicală limba și sclerotica ochilor și de-a lungul a trei ani și jumătate s-a tatuat cu primul „strat” de tatuaje.

Helaine, care în timpul liber este actor, model și comediant

Helaine, care în timpul liber este actor, model și comediant, afirmă că a știut de la 10 ani că dorește să fie învățător, afirmând că „vreau doar ca oamenii să mă judece pentru munca mea”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS