10.9 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Nereguli grave descoperite la depozitul care a ars ieri în zona Elpreco

Nereguli grave descoperite la depozitul care a ars ieri în zona Elpreco

În urma verificărilor efectuale după incendiul izbucnit ieri la un depozit de deşeuri din zona Elpreco, din Craiova, comisarii de mediu au descoperit grave abateri de la legea privind gestionarea deşeurilor.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Gărzii de Mediu, comisarii de mediu s-au autosesizat de aparitia unui fum negru în zona fabricii de bere de pe Calea Severinului. Ajunsi în zona au constatat un incendiu în desfasurare pe amplasamentul unui colector de deseuri.

Pentru stingerea incendiului au intervenit Formatia de Pompieri Isalnita, cu un dispozitiv de 16 pompieri şi două autoutlitare. Incendiul a fost stins în aproximativ o jumatate de oră şi a ars o cantitate de aproximativ 6 000 kg de matriale plastice.

Potrivit sursei citate, în urma finalizarii verificărilor s-au descoperit grave abateri de la prvederile Legii 211/211 privind gestionarea deşeurilor motiv pentru care în data de 24.09.2020 operatorul econmic a fost sanctionat cu amenda în cuantum de 4 00000 lei şi au fost impuse măsuri de remediere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Iohannis: În acest moment, nu vorbim de lockdown la...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o...

ȘTIRI GdS

Iohannis: În acest moment, nu vorbim de lockdown la...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu îşi doreşte ca Bucureştiul să intre în carantină, în contextul...

Rectorii nu vor mai avea restricții la numărul de...

Rectorii nu vor mai fi restricționați la un număr de mandate

Măsuri restrictive în localități vâlcene

În ultimele două zile șapte localități din județul Vâlcea au înregistrat creșteri ale ratei de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu...

56 de focare de SARS-CoV-2 în Vâlcea

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că pe teritoriul județului au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent,...
00:04:41

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat...

PSD Dolj iese în faţă cu Ion Prioteasa la Senat şi cu Alexandra Presură la Camera Deputaţilor. Vezi cine se află pe locurile eligibile.

Cinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar...

Şcoli din Dolj care trimit elevii acasă din cauza coronavirsului