17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCursuri online în două licee din Galaţi. 30 de profesori au intrat în contact cu o persoană infectată

Cursuri online în două licee din Galaţi. 30 de profesori au intrat în contact cu o persoană infectată

Un liceu de stat și unul particular din orașul Galați vor organiza cursuri online din cauza unei persoane infectate cu virusul SARS- CoV-2. Este vorba despre directoarea liceului privat care s-a infectat și a intrat în contact cu 30 de profesori de la ambele instituții.

30 de profesori au participat la un consiliu profesoral condus de directoarea liceului privat. Direcția de Sănătate Publică Galați a început o anchetă epidemiologică, potrivit stiri.tvr.ro

30 de profesori care predau la ambele licee au fost izolați la domiciliu

Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean, aceasta nu știa că era infectată cu Covid 19. Toate persoanele care au participat la ședință au devenit potențiale purtătoare ale bolii. 30 de profesori care predau la ambele licee au fost izolați la domiciliu.

Din cauza situației create, cursurile la Liceul particular „Marin Coman“ și la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny“ se vor desfășura doar în mediul online.

Cele două școli vor adopta scenariul roșu cel puțin până la ieșirea din izolare a celor 30 de profesori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS