13 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate București: Arestați pentru trafic de droguri

București: Arestați pentru trafic de droguri

-

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog și D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au demarat în urmă cu o lună, investigații privind doi bărbați, de 37 și 38 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc.

Polițiștii antidrog au organizat o acțiune în București și în județul Ilfov, în care au prins în flagrant delict, pe stradă (în localitatea Roșu, județul Ilfov), doi bărbați, în timp ce vindeau aproape 5 kilograme de cannabis, pentru 10.000 de euro.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală care, după audiere, a decis reținerea și formularea propunerii de arestare preventive pe numele unuia dintre bărbați. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Cei doi sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Horoscop

BerbecPosibil că astăzi apar oportunități noi, însă conjuncturile sunt nefavorabile din punct de vedere al câștigurilor financiare. Îţi lipsește curajul, îţi faci...

Bancul zilei

După ce timp de trei zile a stat la băut cu prietenii, un bărbat se întoarce acasă. Surprins, vede în faţa uşii...

Nicolae Giugea: Viziunea mea despre Craiova

În această campanie electorală ați auzit multe promisiuni, unele realiste, altele fanteziste. Când vorbim despre proiecte, ele seamănă destul de mult, pentru...