21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Turismului din Grecia promite deschiderea mai multor puncte de frontieră

Ministrul Turismului din Grecia promite deschiderea mai multor puncte de frontieră

Haris Theoharis, ministrul grec al Turismului, a anunțat că în curând autoritățile din Grecia vor permite un mai mare flux al turiștilor și, implicit, vor deschide mai multe puncte de tranzit.

„Sunt primele zile ale redeschiderii ample a granițelor, redeschidere ce include și aeroporturile, așa că încercăm să facem demersurile pas cu pas, cu multă prudență și în următoarele zile, presupunând că vom rezolva diferitele probleme apărute la punctele de frontieră vom lua în considerare redeschiderea lor. Deocamdată, însă, Promachonas e principalul punct de tranzit pentru turiști. (…)

E o chestiune operațională, vrem să ne asigurăm că totul merge bine la scară mică și că situația este sub control. Apoi vom redeschide și alte puncte pe măsură ce vom avea certitudinea că procedurile se vor desfășura fără probleme. Tot ce vrem este să ne asigurăm că avem la dispoziție toate mijloacele pentru a face controalele necesare, dar și pentru a veni în sprijinul și pentru a asigura în cele mai bune condiții fluxul de trecere.”, a declarat Theoharis pentru Digi 24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS