16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUSR, plângere penală la DNA împotriva Gabrielei Firea și a primarului Sectorului 5

USR, plângere penală la DNA împotriva Gabrielei Firea și a primarului Sectorului 5

USR, plângere penală la DNA. USR Sector 5 a depus la DNA o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, şi a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru abuz în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale, după scandalul de la conferința de presă a lui Nicușor Dan.

USR Sector 5 a anunțat pe Facebook că a înaintat Direcţiei Naţionale Anticorupţie un denunţ penal împotriva lui Daniel Florea şi a Gabrielei Firea, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

„Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan”, afirmă reprezentanții USR.

Ei spun că Nicuşor Dan voia să prezinte în acea conferință de presă proiectul unui metrou de suprafaţă în zonă, iar autoutilitarele inscripţionate cu însemnele primarului PSD Daniel Florea au fost parcate acolo pentru a obtura vederea spre zona unde candidatul dreptei propune metrou uşor pe infrastructura existentă de cale ferată.

USR, plângere penală la DNA. Nicușor Dan, bruiat de două ori

Reprezentanții USR reamintesc că acest incident vine după episodul în care „PSD şi-a trimis reprezentantul <<de seamă>>”, Aurelian Bădulescu, să boicoteze o altă conferinţă de presă, vorbind peste Nicuşor Dan şi nepermiţându-i acestuia să îşi expună punctul de vedere.

Nicușor Dan a fost din nou bruiat, joi, la o conferința de presă. De data aceasta, de angajații Primăriei Sectorului 5, de pe mașinile de salubrizare, au claxonat fără oprire, astfel încât candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei să nu se poată auzi. 

În intersecție era și un polițist local al Primăriei Sector 5, care nu a intervenit, deși liniștea publică a fost perturbată. Primăria Sectorului 5 este condusă de Daniel Florea (PSD).

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS