11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVeste bună: se reiau zborurile de pe Aeroportul din Craiova. Prima cursă - vineri, spre Koln

Veste bună: se reiau zborurile de pe Aeroportul din Craiova. Prima cursă – vineri, spre Koln

Reprezentanţii Aeroportului din Craiova au cofirmat pentru GdS că, începând de vineri, 19 iunie, compania aeriană Wizz Air va relua zborurile din Bănie.

Este vorba despre singura rută pe care se pot opera curse deocamdată: Koln – Craiova şi retur. Primul zbor este programat vineri la 06.20, ora de plecare din Craiova. Avionul va ateriza la Koln la ora 7.50. Acelaşi orar îl are şi cursa de luni. Returul este programat tot lunea şi vinerea, la ora 08.20. La Craiova, avionul aterizează la ora 11.45. Acest orar, dar şi cursa în sine, rămân valabile atât timp cât autorităţile române nu decid să reintroducă măsuri restrictive.

Wizz Air a anunţat acum câteva zile că a suspendat zborurile de la Craiova către Bruxelles şi Paris, dar, mai mult ca sigur, le va relua în scurt timp.

Lista ţărilor „verzi“

Oficialităţile din România au publicat acum câteva zile lista ţărilor din zona considerată verde, adică ţări din care nu trebuie să intri în izolare după întoarcerea în România:

Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Elveția, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, și Ungaria.

Program zboruri de pe Aeroportul din Craiova începând de vineri, 19 iunie

Craiova – Koln (Germania) 2 zboruri săptămânale
W6 3987 Craiova 06:20 – 07:50 Köln luni, vineri
W6 3988 Köln 08:20 – 11:45 Craiova luni, vineri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS