17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFestivalul Lubeniței de la Dăbuleni, înlocuit cu cântece și dansuri

Festivalul Lubeniței de la Dăbuleni, înlocuit cu cântece și dansuri

Pandemia a schimbat și regulile unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri din Dolj. „Festivalul Lubeniței” din Dăbuleni nu va mai fi organizat, anul acesta. Începutul sezonului de recoltare va fi marcat, totuși, printr-un program artistic de muzică și dansuri.

Reprezentanții Primăriei Dăbuleni au anunțat că programul artistic va avea loc în data de 28 iunie.

După consultarea cultivatorilor de lubenițe am apreciat ca deschiderea sezonului de recoltare să fie marcată prin organizarea unui Program Artistic de Cântece și Dansuri, în ziua de duminică, 28 iunie 2020, între orele 10:00 – 14:00, dată fiind imposibilitatea obiectivă de a se organiza în acest an ”Festivalul Lubeniței”, au spus autoritățile.

SPECTACOL ÎN AER LIBER – LUBENIȚA DE DĂBULENI Identitatea orașului Dăbuleni o demonstrează incontestabil…

Gepostet von Primăria Orașului Dăbuleni am Donnerstag, 11. Juni 2020

Cine va urca pe șcena de la Dăbuleni:

Vor urca pe șcenă cunoscuți interpreți de muzică populară oltenească Lavinia Bîrsoghe, Nicu Dumitrică și Nelu Bițână .Programul artistic nu va fi lipsit de prezența ”Ansamblului Trandafirul” al orașului Dăbuleni, cu cântecele și dansurile specifice zonei noastre, de asemenea ne vom bucura de dansurile comunei Călărași prezentate de Ansamblul Folcloric Bordeiașul.

Pe întreaga durată a evenimentului vor fi luate măsuri specifice de prevenire, în raport de momentul derulării acestuia și a normelor legale în vigoare, mai spun organizatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS