9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCEO cumpără echipamente de protecție pentru a doua lună de stare de alertă

CEO cumpără echipamente de protecție pentru a doua lună de stare de alertă

Complexul Energetic Oltenia a luat decizia să cumpere în continuare echipamente și materiale de protecție, dat fiind faptul că va exista încă o lună de stare de alertă.

Numai pentru sediul Executiv al Complexului Energetic Oltenia au fost comandate 53.000 de măști de protecție. Aici există peste 700 de angajați în şase sedii. Sediile administrative ale Complexului Energetic Oltenia se află în municipiul Târgu Jiu, în diferite puncte de pe raza orașului. Vor fi cumpărate și 600 de bidoane de săpun lichid, a câte cinci litri fiecare.

Materialele vor trebui să sosească în zilele următoare la punctele de lucru ale administrației Complexului Energetic Oltenia. Este de amintit că ultimele cazuri de coronavirus la Complexul Energetic Oltenia au fost la sediul executiv din municipiul Târgu Jiu. Patru salariați de aici au fost depistați cu noul coronavirus. Aproape toți s-au vindecat între timp.

Au cumpărat 110 termometre pentru măsurarea temperaturii

Administrația Complexului Energetic Oltenia a achiziționat și termometre pentru punctele de lucru din termocentrale și din carierele miniere. Este vorba de 30 de termoscanere și 80 de termometre digitale non-contact. Angajații CEO desemnați special în acest sens le măsoară temperatura colegilor lor, la ieșire și la intrarea din subunitățile companiei.

Potrivit lui Ion Rușeț, consilierul managerului Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, și responsabil cu implementarea planului de luptă împotriva COVID 19 la nivelul CEO, societatea va menține anumite măsuri cu privire la transportul în comun al angajaților. Autobuzele și microbuzele vor fi încărcate doar la 50% cu pasageri pentru a evita răspândirea coronavirusului.

De asemenea, minerilor și energeticienilor li se vor acorda măști de protecție de către angajator. Complexul Energetic Oltenia este cel mai mare angajator din Oltenia, cu 12.800 de salariați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS