21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOrban îl verifică pe Cîţu dacă a desființat Direcția Juridică din minister în avantaj propriu

Orban îl verifică pe Cîţu dacă a desființat Direcția Juridică din minister în avantaj propriu

Probleme în guvern? Virgil Guran, consilier al premierului pe probleme de ordine publică, a declarat ieri, că a vorbit cu premierul Ludovic Orban şi acesta i-a spus că a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Acesta a fost acuzat că ar fi desfiinţat o Direcție din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi.

„Da (n.r. – am discutat cu Ludovic Orban). Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil să fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. A fost reacţia normala, că va verifica să vadă ce se va întâmplă. Orice trebuie verificat, lămurit, daca este real sau nu”, a declarat Virgil Guran, întrebat dacă a fost discutată situaţia lui Florin Cîţu, potrivit stiripesurse.ro.  Consilierul lui Orban a precizat că în urma verificărilor se va veni şi cu o concluzie clară. „Noi avem aceasta politică foarte clară, să verificam si o să vă prezentăm concluzia”, a completat Guran. 

Liberalul a susţinut că a vorbit cu Florin Cîţu, care i-a spus că în continuare există Direcţia Juridică din minister şi că dosarul tatălui său nu i-a parvenit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS