10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimăria Târgu Jiu închiriază spațiile de la Stadionul Municipal

Primăria Târgu Jiu închiriază spațiile de la Stadionul Municipal

Primăria Târgu Jiu scoate la închiriere spațiile de birouri din incinta Stadionului Municipal. Este vorba de o suprafață totală de 1.600 de metri pătrați.

Pe fiecare etaj al arenei, spațiile pentru închiriere sunt de 400 de metri pătrați. Licitația va avea loc pe 2 iunie. Stadionul Municipal din Târgu Jiu a costat peste 25 de milioane de euro. Este cea mai nouă arenă din țară. Stadionul este dotat și cu un hotel de 4 stele. „Încurajez agenții economici să se înscrie la licitațiile pe care le demarăm pentru închirierea spațiilor de la Stadionul Municipal. Vorbim de spații administrative și comerciale noi, situate în cea mai frumoasă zonă a municipiului Târgu Jiu.

Pentru început, organizăm licitația pentru suprafețele open space amenajate la cele patru etaje din incinta complexului de la stadion, de peste 400 de metri pătrați la fiecare etaj. Asigurăm toate condițiile de transparență, data-limită de depunere a ofertelor fiind 02.06.2020. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Primăriei Municipiului Târgu Jiu“, potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS