16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarea Britanie nu ridică restricțiile

Marea Britanie nu ridică restricțiile

Boris Johnsonn a anunţat, în primul discurs de la revenirea în fruntea Guvernului britanic, că deocamdată nu se ridică restricţiile. Premierul revine la conducerea guvernului după ce timp de trei săptămâni a fost incapacitat după ce a fost infectat cu coronavirus.

Premierul britanic a subliniat că nu va „arunca sacrificiul poporului britanic” printr-o relaxare a restricţiilor prea rapid.

Ştiu că este dificil, vreau să pun economia în mişcare cât mai rapid pot. Însă refuz să arunc sacrificiul poporului britanic şi să risc un al doilea vârf”, a subliniat Boris Johnson.

Pur şi simplu nu putem spune cât de repede sau de încet, şi nici măcar când anume vor fi făcute aceste schimbări”, a subliniat premierul britanic.

Boris Johnson a dat asigurări că toate deciziile se vor lua cu transparență maximă și a ținut să înceapă conferința cu mulțumiri adresate „poporului şi ţării” şi „tuturor celor care s-au mobilizat”.

Este în continuare adevărat că aceasta este cea mai mare provocare cu care s-a confruntat această ţară de la război”, a spus el.

În Marea Britanie, duminică, au fost înregistrate 413 de decese, cifră care marchează o scădere față de ziua precedentă, când numărul moților a fost de 813. Bilanțul total se ridică la 20.732 de morţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS