16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 300 de persoane se află în izolare la Motru

Peste 300 de persoane se află în izolare la Motru

Municipiul Motru a ajuns să concentreze cel mai mare număr de persoane aflate în autoizolare din județul Gorj.

Este vorba de peste 300 de locuitori ai orașului, contacți ai salariatelor de la fabrica de confecții din municipiu, acolo unde a apărut un prim caz de COVID-19. Joi, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezenta astfel:

„252 de persoane în carantină instituționalizată, din care 22 de persoane au intrat în carantină și 13 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore; 701 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 38 de persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 14 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore; 28 de cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 7 persoane vindecate și externate; 19 persoane internate și 2 persoane decedate.

De la ultima raportare, pe teritoriul județului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă patru cazuri. În buletinul de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică, județul Gorj figurează cu 26 de cazuri pozitive, însă la poziția 43 sunt 7 cazuri (la nivel național), care până în momentul raportării nu au fost repartizate pe județe“, potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj. La Motru, primăria le recomandă cetățenilor să nu mai iasă din casă fără mască de protecție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS