5.3 C
Craiova
luni, 17 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateÎncă un cadru medical, răpus de coronavirus

Încă un cadru medical, răpus de coronavirus

Încă un cadru medical, răpus de coronavirus. O infirmieră in Arad, în vârstă de 56 de ani, a decedat luni, în urma infectării cu COVID-19.

Este cel de-al patrulea deces înregistrat în rândul cadrelor medicale. Femeia a fost internată în ultimele două săptămâni, după diagnosticare, la terapie intensivă. Infirmiera era angajată la Secţia de Diabet a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, iar decesul acesteia a fost anunţat pe pagina de Facebook a spitalului.

„O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secţia de Diabet, a pierdut aseară (duminică seară – n.r.) lupta cu virusul COVID-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să o aibă în paza sa!”, a anunţat unitatea medicală.

Cadru medical, răpus de coronavirus. Ce cadre medicale au pierdut lupta cu coronavirusul

Pe 7 aprilie a fost înregistrat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulanțier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pe 11 aprilie, o asistentă medicală de la Spitalul Militar Braşov, internată la Spitalul Colentina din Capitală, a murit ca urmare a infectării cu noul coronavirus. La distanță de trei zile, o altă asistentă, în vârstă de 42 de ani, din Țăndărei, a decedat din cauza Covid -19.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șeful DNA-ului din Bulgaria și-a dat demisia

Sotir Tsatsarov, șeful agenției anticorupție a Bulgariei, și-a depus...

ȘTIRI GdS