12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiss Anglia se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii de coronavirus

Miss Anglia se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii de coronavirus

Bhasha Mukherjee, fostă Miss Anglia în 2019 şi reprezentantă a Marii Britanii la Miss World, a anunţat că renunţă la acţiunile caritabile pe care le desfăşura în această perioadă. Ea vrea să dea o mână de ajutor în lupta cu coronavirusul.

Mukherjee s-a ocupat în ultima perioadă cu acţiuni caritabile desfăşurate în mai multe ţări din Africa şi Asia, potrivit digi24.ro. Ea a ales să revină în Anglia şi să se reangajeze la fostul spital în care lucra pentru a-i ajuta pe bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

A fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim

Tânăra a fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim. Aceştia i-au relatat că situaţia este gravă şi le-ar prinde bine o mână de ajutor. Mukherjee şi-a sunat foştii şefi şi le-a spus că vrea să se întoarcă. Ea a declarat pentru CNN că a simţit că este greşit să poarte coroana de Miss, chiar şi în scopuri umanitare, în timp ce oameni din întreaga lume mor din cauza coronavirusului şi colegii ei lucrează din greu în spitale. 

Bhasha Mukherjee s-a întors în Marea Britanie miercuri

Bhasha Mukherjee s-a întors în Marea Britanie miercuri. „Nu există un moment mai bun pentru mine să fiu Miss Anglia şi să ajut Anglia într-o perioadă când are nevoie”, a afirmat ea. 

A stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară

Fosta câştigătoare a Miss Anglia a stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară. Acum, ea este pregătită să îşi reia profesia de bază, cea de medic. ”Am vrut să mă întorc acasă cât mai repede şi să încep să muncesc cât mai repede”, a mai declarat Mukherjee.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS