20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Un celebru designer italian, răpus de coronavirus

Un celebru designer italian, răpus de coronavirus

Un celebru designer italian a fost răpus de coronavirus. Este vorba de Sergio Rossi, creator al mărcii de lux de încălţăminte care îi poartă numele, informează Hotnews.ro.

Rossi a murit joi, la vârsta de 85 de ani, răpus de Covid-19, a anunţat vineri primăria din oraşul natal, potrivit ANSA şi Reuters. El era internat la un spital din Cesena.

„El făcea parte dintre fondatorii cartierului de încălţăminte de lux pentru femei în regiunea Forli şi Cesena la mijlocul secolului al XX-lea”, a declarat Luciana Garbuglia, primarul oraşului San Mauro Pascoli, unde s-a născut Sergio Rossi în 1935 şi unde şi-a înfiinţat compania.

Grupul de lux Kering a cumpărat în 1999 firma Sergio Rossi înainte de a o ceda fondului italian Investindustrial în 2015, transmite News.ro.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...