20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate 24 de cadre medicale confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar din București

24 de cadre medicale confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar din București

24 de cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr Carol Davila” sunt confirmate cu coronavirus, a declarat comandantul unităţii medicale, Florentina Ioniţă Radu, într-un interviu pus la dispoziţie de instituţia medicală. Radu susține că aceste cadre medicale fie nu au purtat echipamentul corespunzător, fie nu s-au dezechipat corespunzător, informează hotnews.ro.

Potrivit comandantului Spitalului Militar București, în acest moment în spital sunt confirmate cu COVID 24 de cadre medicale, din care trei sunt simptomatice şi sunt internate în Secţia Boli Infecţioase, o asistentă medicală este internată la Spitalul Balş şi alta la Spitalul Babeş, iar ceilalţi sunt izolaţi la domiciliu.

Potrivit Florentinei Ioniţă Radu, în cazul unei paciente care a venit în urmă cu o săptămână la UPU şi a fost confirmataă cu COVID, toţi cei care au interacţionat cu ea au fost testaţi, deşi au purtat echipamentul de protecţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...