20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate CFR Călători anulează o serie de trenuri în zona Suceava

CFR Călători anulează o serie de trenuri în zona Suceava

Ca urmare a instituirii carantinei în zona Suceava, CFR Călători anunță anularea a aproximativ 20 de trenuri, în timp ce trenurile de lung parcurs au traseul scurtat. Zilnic circulă spre Suceava, din marile orașe (București, Timișoara, Cluj Napoca, Galați) un număr de 7 trenuri de lung parcurs, pe sens. Astfel anumite trenuri care aveau ca stație finală Suceava, vor opri în stații care preced zona carantinată, iar altele vor fi rerutate sau suspendate pe durata instituirii carantinei, informează Hotnews.

Printre trenurile anulate se numără: IR 1667 Bucureşti Nord Iaşi ANULAT; IR 1668 Iaşi Bucureşti Nord ANULAT; IR 1752 Suceava Nord -Bucureşti Nord ANULAT; IR 1755 Bucureşti Nord – Suceava ANULAT; R 5567 Botoşani – Suceava Nord ANULAT.

CFR anulase și zilele trecute trenuri dintre București și Suceava

În ceea ce privește trenurile Regio (locale), circulația acestora este reconfigurată în totalitate pentru a asigura mobilitatea cetățenilor în noile condiții impuse de Ordonanța Militară.

Doar foarte puține categorii de persoane pot intra în zona carantinată

Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr.6 din data de 30.03.2020, CFR Călători va emite tichete de călătorie pentru municipiul Suceava și zona limitrofă numai pentru persoanele la care face referire articolul 3 din Ordonanța Militară:

Art.3 – În zona carantinată prevăzută la art.1 este permisă intrarea, respectiv ieșirea
pentru:
b) persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securității naționale,sanitar, situațiilor de urgență, administrației publice locale, asistenței și protecției sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentației publice, alimentării cu apă, comunicațiilor și transporturilor.

Eliberarea legitimațiilor de călătorie se face în baza adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...