11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlți 4 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului

Alți 4 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului

Alți patru români din străinătate, mai exact din Italia, Franța și din Spania au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilanțul deceselor în rândul românilor din diaspora ajungând luni la 16. De la începutul pandemiei, 86 de cetățeni români din străinătate au fost depistați cu COVID-19, informează Hotnews.

Grupul de comunicare strategică a anunțat luni că, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 86 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 52 în Italia, 12 în Franța, 6 în Germania, 6 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, și câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, Belgia și SUA.
De la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment au decedat 16 cetățeni români aflați în străinătate: 9 în Italia, 4 în Franța, unul în Germania, unul în Spania și unul în Marea Britanie, au decedat.
Asta înseamnă că în ultimele 24 de ore au murit alți patru români din străinătate: 1 în Italia, 2 în Franța, 1 în Spania. Conform raportărilor oficiale, până duminică erau 12 români decedați în străinătate: 8 în Italia, 2 în Franța, unul în Germania și unul în Marea Britanie.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS