21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliția anchetează un accident de muncă în care a fost implicat un salariat al Primăriei Rovinari

Poliția anchetează un accident de muncă în care a fost implicat un salariat al Primăriei Rovinari

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă, după ce un angajat al Primăriei Rovinari a fost implicat într-un accident de muncă la finalul săptămânii trecute. Bărbatul, de 49 de ani, a căzut de la o înălțime de 2 metri, de pe o schelă folosită pentru a demonta ornamentele de iarnă.

Schela s-a rupt, iar muncitorul a căzut de la înălțime. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 de un electrician în cadrul Serviciului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Rovinari, cu privire la faptul că, în Parcul Central din Orașul Rovinari, a avut loc un accident de muncă. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din orașul Rovinari, lucrător în Primăriei Rovinari, în timp ce demonta o instalație de iarnă, a căzut de pe o scară metalică, care s-a rupt, de la o înălțime de aproximativ 2 metri, suferind leziuni ușoare.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, bărbatul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă“, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS