18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit angajatul Termoenergetica rănit în accidentul de muncă

A murit angajatul Termoenergetica rănit în accidentul de muncă

A murit angajatul Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti SA, rănit în accidentul de muncă de miercuri, potrivit agerpres.ro.

Termoenergetica informa joi că în acest caz au fost sesizate toate instituţiile abilitate. Sunt în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul.
„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA îşi exprimă regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs pe 19 februarie 2020 (în jurul orei 11.00). Incidentul s-a petrecut la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti. Suntem alături de familia îndoliată cu toată compasiunea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, potrivit unui comunicat al Termoenergetica de vineri.

Muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime

ISU Bucureşti Ilfov preciza că muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime. Acesta a fost lovit şi de o placă de beton. Muncitorul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS