10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea va fi rece, local geroasă în timpul nopților

Vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopților

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o informare meteo de intensificări ale vântului, zăpadă spulberată, de astăzi de la ora 18.00 până pe 8 februarie, la ora 20.00.
În intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări temporare în estul și sud-estul țării, cu viteze, în general, de 45…55 km/h, iar la munte, cu peste 60 km/h, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul țării, dar pe arii mai restrânse.
Se vor semnala ninsori, în general slabe cantitativ, în zonele de munte, local în nord, centru și est, iar în cursul zilei de vineri (07 februarie) și în regiunile sudice.
Până la finalul săptămânii, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopților.

ANM a emis şi o evertizare de Cod galben de intensificări ale vântului, ninsori viscolite, pentru intervalul 6 februarie, ora 18.00 – 7 februarie, ora 23.00.
În intervalul menționat, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură vântul va avea intensificări, temporar cu viteze de peste 70 km/h, astfel ninsorile vor fi viscolite, zăpada spulberată, iar vizibilitatea se va reduce semnificativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS