0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni

-

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru intervalul 20 ianuarie – 17 februarie 2020.

Săptămâna 20 – 27 ianuarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în regiunile extrecarpatice.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele extracrapatice. Excepție este posibil să facă partea de nord a teritoriului, unde va exista o tendință spre excedent.

Săptămâna 27 ianuarie – 3 februarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa peste limitele specifice perioadei, mai ales în regiunile sudice și estice.
Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor excedentară în regiunile intracarpatice și vor fi apropiate de normalul perioadei în restul teritoriului.

Săptămâna 3 – 10 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendință ușor deficitară.

Săptămâna 10 – 17 februarie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de normalul săptămânii în zonele de munte și se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei în restul zonelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...