13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSebastian Iacob Moga, noul director al Loteriei

Sebastian Iacob Moga, noul director al Loteriei

Sebastian Iacob Moga este noul director general al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A., începând din data de 10.01.2020, fiind numit în această funcţie în ședința Consiliului de Administrație de astazi, 09.01.2020.

Principala misiune a Companiei Naționale „Loteria Română” S.A. este de a-și exploata la maxim activitățile, astfel încât veniturile să crească în fiecare an, în vederea susținerii politicilor guvernamentale de finanțare a unor obiective de interes național.

Sebastian Iacob Moga îndeplinește cu succes toate aceste cerințe, având o vastă experiență de manager în cadrul Loteriei Române. Încă din anul 2005 a ocupat mai multe poziții de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operațiunilor de managament și marketing. În ultimii ani a deținut funcția de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj.

Principalele obiective dispuse de către Consiliul de Administrație pentru noul director general vizează eficientizarea rețelei proprii de vânzare și întocmirea unui plan de măsuri în vederea implementării platformei online de vânzare a produselor loto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS