Acasă Actualitate Amendat după ce şi-a tranşat porcul în spatele blocului

Amendat după ce şi-a tranşat porcul în spatele blocului

-

Un bărbat a fost amendat, luni, cu 1.000 de lei, deoarece a fost prins că şi-a tranşat porcul în spatele blocului. Bărbatul a cumpărat animalul din Biharia şi l-a tranşat după garajele din spatele blocului, ajutat de doi prieteni.

Ioan Nicolae Găluţ, şef serviciu în cadrul Poliţiei Locale Oradea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că animalul a fost adus de la Biharia, unde fusese sacrificat.

„Un bărbat care locuieşte pe strada Aluminei din cartierul Rogerius din Oradea a fost amendat contravenţional cu 1.000 de lei de Poliţia Locală după ce a fost prins că tranşa un porc în spatele blocului, după garajele din zonă. Acesta era ajutat de doi prieteni şi a spus că a cumpărat porcul de la Biharia, unde a fost sacrificat, de unde l-a adus în Oradea. Vecinii au sunat la Poliţia Locală indignaţi de faptul că bărbatul a tranşat porcul în cartier”, a spus Găluţ.

Reprezentanţii DSVSA Bihor au prelevat probe de carne pentru analize de trichineloză.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...