12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘedința festivă a Consiliului Local pentru premierea olimpicilor

Ședința festivă a Consiliului Local pentru premierea olimpicilor

Olimpicii din Târgu Jiu vor fi premiați în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local. Aceasta este programată pe 22 decembrie.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că luna aceasta mai este programată o ședință ordinară a Consiliului Local, respectiv pe 16 decembrie. Elevii care au înregistrat rezultate de excepție la concursurile naționale vor fi premiați în cadrul ședinței extraordinare, înspre finalul de an. Au mai fost acordate premii și în cadrul Zilelor Municipiului Târgu Jiu, în vară, dar nu erau finalizate toate concursurile naționale. Acum toți elevii vor beneficia de premiile oferite de municipalitate.

Premiu de 12.000 de lei pentru echipa LPS

Primarul din Târgu Jiu a mai spus că premiile oferite vor fi în bani. Sumele sunt similare celor de la festivitatea din această vară. Este vorba de premii de 4.000, 6.000, respectiv 8.000 de lei. Marcel Romanescu a precizat că va fi și un premium mai mare, de 12.000 de lei. Suma va fi acordată unei echipe din cadrul Liceului cu Program Sportiv, care a obținut locul I la o competiție națională.

„Este o inițiativă pe care o avem la finalul anului de a-i premia pe elevii merituoși. Va fi o ședință festivă a Consiliului Local Târgu Jiu. Este un cadru adecvat pentru un astfel de eveniment. Am avut o premiere și în vară, dar parțială pentru că nu aveam toate rezultatele de la competițiile naționale. Acum va primi toată lumea premii, în funcție de performanțe. Avem și un premiu mai mare, de 12.000 de lei, pentru echipă. Este un premiu pentru echipa clasată pe locul I la un concurs național“, a declarat Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS