20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn pieton a fost accidentat mortal pe Valea Oltului

Un pieton a fost accidentat mortal pe Valea Oltului

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă seara pe Valea Oltului, un pieton fiind lovit mortal de un autoturism. În accident sunt implicate un autoturism și un tir.

Conform polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, evenimentul tragic a avut loc pe raza localității Robești.

Din primele informații, se pare că pietonul s-a angajat în traversare și a fost lovit de un autoturism care circula pe ruta Sibiu- Vâlcea. Persoana decedată are 71 de ani și este din Vâlcea.

”Autovehiculul se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea. Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 71 de ani, domiciliat în comuna Câineni, satul Robești”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Pentru cercetări și măsurători, traficul pe Valea Oltului a fost  blocat total, informează Centru Infotrafic.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localității Robești(km 225+700 de metri), județul Vâlcea, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism, un autotren și un pieton. În urma evenimentului pietonul a decedat. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza și împrejurările producerii accidentului”, scrie pe site-ul Infotrafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS