10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProprietarii cu boxe vor plăti gunoiul suplimentar

Proprietarii cu boxe vor plăti gunoiul suplimentar

Proprietarii din blocurile ANL Potelu care au deţinut boxe la subsolul blocurilor sunt obligaţi să plătească gunoiul suplimentar

Asociaţia de locatari le-a impus să plătească deşeurile pe care le-au scos în urmă cu o lună din boxe. La acel moment, SC Salubritate a ridicat de la platforma de gunoi peste 70 mc de gunoi suplimentar, exceptând gunoiul menajer.

Când s-a trezit cu factura la gunoi pe luna octombrie, asociaţia a decis că este normal să-i taxeze doar pe cei care au avut boxe.

Anunţ/foto: cititor GdS.

Locatarii s-au trezit cu o notificare prin care sunt înştiinţaţi că trebuie să depună la sediul asociaţiei o adresă. Din această adresă trebuie să reiese că nu au avut boxe. Ciudat este faptul că ei trebuie să obţină şi semnătura vecinilor din bloc. Motivul, să fie scutiţi de plata gunoiului suplimentar din luna octombrie.

Gunoi suplimentar pe platforma blocurilor din Potelu

Subsolurile sunt părţi comune şi „administrarea, exploatarea, întreţinerea, repararea, reabilitarea sau mpdernizarea sunt în sarcina asociaţiei de proprietari„, art.63/Legea 196/2018.

Gunoi suplimentar la blocurile ANL din Potelu

Aşa arăta platforma de gunoi în urmă cu o lună

Reamintim că pe 20 octombrie 2019, locatarii din blocurile ANL Potelu şi-au scos tot ce aveau depozitat prin boxe, după ce primăria i-a somat să elibereze subsolurile.



ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS