20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăra care şi-a ucis sora cu 189 lovituri de cuţit, condamnată

Tânăra care şi-a ucis sora cu 189 lovituri de cuţit, condamnată


O rusoaică, roasă de invidie, a fost condamnată de o instanţă din Sankt Petersburg la 13 ani de închisoare, pentru că şi-a ucis sora, în vârstă de 17 ani, cu 189 lovituri de cuţit.


Elizaveta Dubrovina, de 22 de ani, a înjunghiat-o pe Ştefania 189 de ori. Geloasă, tânăra i-a tăiat urechea dreaptă şi i-a scos şi ochii surorii sale.
Elizaveta a fost găsită vinovată de „crimă cu o cruzime deosebită”. Trupul Ștefaniei a fost tăiat cu un cuțit, în timp ce iubitul ei era plecat de acasă.
Elizaveta a fost reținută pentru uciderea oribilă în 2016, dar a fost trimisă pentru tratament psihiatric obligatoriu, potrivit Daily Mail.

Ştefania a fost găsită fără viaţă de prietenul ei

Anul acesta a fost considerată aptă pentru a fi trimisă în judecată. Ștefania a fost ucisă în casa iubitului ei Alexey Fateev, acum în vârstă de 44 de ani, în timp ce el ieșise la cumpărături.
El a povestit cum a găsit trupul gol al Ştefaniei, după ce s-a întors de la un magazin de unde cumpărase. El a reținut-o pe Elizaveta şi a anunţat poliţia.

Un adevărat masacru

„În timpul masacrului, a înjunghiat-o pe sora ei de cel puțin 189 – în cap, gât, tors, brațe și picioare. Elizaveta a copiat imaginea surorii sale mai mici – aceeași culoare a părului, același ruj. Tânăra de 22 de ani a recurs la acest gest pentru că era geloasă pe frumusețea surorii mai mici. Există fotografii ale ambelor surori care se îmbrățișează între ele, dar nu există nicio îndoială că sora mai mare a invidiat-o pe cea mai mică”, se arată în rechizitoriu.

Elizaveta era geloasă pe frumuseţea Ştefaniei

Elizaveta și Ștefania au crescut într-un orfelinat, așadar se aveau una pe alta. Singura rudă pe care o aveau cele două surori este Ekaterina Dubrovina, o mătușă care a fost șocată la aflarea veștii că nepoata sa a comis crima oribilă.
Mătușa lor a numit moartea Ştefaniei o „tragedie șocantă”.

Ştefania era model

Tânăra a fost surprinsă în sala de judecată fiind extrem de calmă în momentul în care era încătușată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS