14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUSR București, atac la Gabriela Firea: ”A dat două milioane de euro din bani publici pentru campanie”

USR București, atac la Gabriela Firea: ”A dat două milioane de euro din bani publici pentru campanie”

Campanii de promovare în valoare de două milioane de euro au fost încheiate de către companiile municipale pe bani publici, susține USR, în timp ce Primăria Capitalei a tăiat investiții la rețeaua de termoficare.

USR Bucureşti a publicat vineri pe contul oficial de Facebook al formațiunii politice că două companii din subordinea Municipalităţii au încheiat acorduri cadru pentru campanii de promovare în valoare de două milioane de euro, care ar fi în beneficiul primarului Gabriela Firea.

„Primarul ‘faliment’ dă două milioane de euro din banii publici pentru reclamă! Teoretic pentru Primărie, practic pentru primar. Două instituţii din subordinea municipalităţii au încheiat acorduri cadru pentru campanii de promovare menite să-i convingă pe bucureşteni de realizările ‘măreţe’ din mandatul Gabrielei Firea. Administraţia Spitalelor şi Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic au semnat un acord cadru în valoare de 4,8 şi, respectiv, 3,2 milioane de lei fără TVA. Şi nu este exclus ca modelul să fie urmat şi de alte instituţii sau companii ale municipalităţii” a transmis USR București.

Investițiile prevăzute la RADET și Elcen pentru asigurarea energiei termice în această iarnă au fost sistate, a mai comunicat USR. „Între timp, Primăria a tăiat bani de la investiţiile la reţeaua de termoficare, a depăşit termenele promise pentru finalizarea marilor proiecte de infrastructură, a făcut praf managementul traficului şi a tocat sume exorbitante pe companii, statui şi festivaluri”, potrivit USR București


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS