9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBebeluş ascuns într-un bagaj în avion

Bebeluş ascuns într-un bagaj în avion

O femeie a fost arestată după ce autoritățile au descoperit într-un aeroport din Filipine ce ascundea în bagaj. Descoperirea i-a șocat pe toți – era vorba despre un bebeluș!

Potrivit qbebe.ro, incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 6 dimineața, în aeroportul din Manila. O femeie din America a fost prinsă în Filipine cu un bebeluș în bagajul de mână. Femeia se pregătea de îmbarcare în momentul în care autoritățile au descoperit bebelușul în vârstă de 6 zile în bagajul său de mână.

„Bebelușul era ascuns în geanta închisă și legată cu o curea, nefiind declarată prezența lui de către femeie.”, menționează autoritățile.

Femeia plănuia să ajungă în Ohio, ca destinație finală. Conform declarațiilor obținute, femeia a declarat că va călători singură, prezentând pașaportul său, fără a menționa absolut nimic de bebeluș și fără a prezenta pașaportul acestuia. Femeia a fost în cele din urmă reținută sub motivul traficului de copii. Nu au fost obținute declarații de la ea, momentan, ca urmare a faptului că cere să discute cu reprezentații Ambasadei Americane, din Filipine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS