17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMamei Alexandrei Măceşanu i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor. Anchetatorii, puşi pe o pistă falsă

Mamei Alexandrei Măceşanu i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor. Anchetatorii, puşi pe o pistă falsă

Mamei Alexandrei Măceşanu i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor. Anchetatorii au fost însă puşi pe o pistă falsă.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani despre care Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o, a venit cu noi date din anchetă.

El anunţat că a colaborat cu procurorii şi serviciile de informaţii pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat-o pe mama Alexandrei şi i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar şi pe Luiza, cealaltă fată dispărută.

Persoana a fost prinsă şi audiată, pista fiind însă una falsă.

„De 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris unchiul Alexandrei, pe Facebook.

Se aşteaptă după analizele ADN

Caracaleanul Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi pe Luiza Melencu (18 ani) şi apoi le-a ars cadavrele.

Analiza INML arată că oasele găsite de anchetatori în casa lui Dincă au ADN-ul Alexandrei. În privinţa oaselor găsite în pădure, la indicaţiile lui Dincă, rezultatele analizei sunt aşteptate în cursul zilei de vineri. Ele ar proveni, însă, de la o fată cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS