22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia bănuită că şi-a ucis trei bebeluşi, răspuns uluitor dat anchetatorilor

Femeia bănuită că şi-a ucis trei bebeluşi, răspuns uluitor dat anchetatorilor

Femeia din Suceava bănuită că şi-a ucis trei bebeluşi a dat un răspuns uluitor anchetatorilor.

Femeia din Poiana Negrii, în gospodăria căreia a fost găsit un bebeluş mort, într-o pungă, iar apoi resturile a încă doi bebeluşi, le-a spus anchetatorilor că mai are trei copii şi că pe cei din urmă nu i-a mai vrut.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că femeia le-a povestit anchetatorilor că mai are trei copii de 6, 8 şi 10 ani şi nu a mai vrut alţii. Din acest motiv a ajuns să îi omoare pe nou-născuţi.

Până acum, femeia este acuzată de pruncucidere în cazul unui bebeluş pe care l-a născut viu pe 9 august, acasă, singură şi neasistată medical. Soţul femeii le-a declarat procurorilor că nu ştia că soţia sa este însărcinată.

Femeia bănuită că şi-a ucis trei bebeluşi, internată pentru a fi supusă unei expertize psihiatrice

Femeia a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale după naştere şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

În acest caz şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a declanşat o anchetă, cei trei copii ai femeii aflându-se deocamdată în grija unei mătuşe.

Ancheta de la Suceava a început după ce un bebeluş a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinaţională.

Cazul a fost semnalat de un poliţist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar apoi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil. Ulterior, anchetatorii au descoperit în grădina femeii resturile a doi bebeluşi, probabil îngropaţi imediat după naştere, în 2016 şi 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS