-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateGheorghe Dincă a cerut la IML certificat medico-legal, după ce ar fi fost lovit în timpul perchezițiilor

Gheorghe Dincă a cerut la IML certificat medico-legal, după ce ar fi fost lovit în timpul perchezițiilor

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus joi dimineață, în jurul orei 10:00, la sediul IML. După aproximativ o oră și jumătate, a fost scos din sediu și dus înapoi la penitenciarul Jilava.
Gheorghe Dincă a venit pentru a obține un certificat medico-legal, după ce a afirmat că în timpul perchezițiilor de la locuința sa a fost lovit cu bocancul de către un polițist și ar avea mai multe coaste rupte. În mod normal, un certificat medico-legal este eliberat în câteva zile, însă lucrurile s-ar putea derula altfel în acest caz.

Citeşte continuarea pe Digi24.

Citeşte şi Fiica lui Gheorghe Dincă, legături cu un italian acuzat că făcea trafic cu muniţie

Sursadigi24

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS