Acasă Actualitate 4 afgani fără viză pentru Romnânia, găsiţi în Dolj

4 afgani fără viză pentru Romnânia, găsiţi în Dolj

-

Polițiștii de imigrări din Dolj au depistat 4 afgani care nu aveau un drept de ședere pe teritoriul României. Cei 4 cetățeni străini, toți bărbați, au vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, care au declarat că sunt din Afganistan.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că niciunul dintre străini nu are drept de ședere pe teritoriul României, polițiștii de imigrări întocmind acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În cadrul audierilor, străinii și-au manifestat dorința pentru obținerea unei forme de protecție internațională din partea statului român. Ei au fost cazați la Centru de Proceduri și Cazare pentru Solicitanţii de Azil Giurgiu, unde vor parcurge procedura de azil.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.