Șoferul lui Răzvan Cuc a rămas fără permis
Șoferul lui Răzvan Cuc a rămas fără permis

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă, informează MEDIAFAX.

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au precizat că şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile. Acestuia i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Ministrul și-a fracturat mâna după accidentul de luni

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni. Acesta va continua activitatea guvernamentală şi miercuri va merge în inspecţie pe şantier. Ministrul Transporturilor a spus că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut. Șoferul purta centura de siguranţă în momentul impactului.

Şoferul maşinii în care se aflaMinistrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu. Atunci a fost acroşat de o altă maşină.

Vezi și alt articol despre accidentul lui Răzvan Cuc AICI.

Raluca-Maria Nedelea