Acasă Actualitate Șoferul lui Răzvan Cuc a rămas fără permis

Șoferul lui Răzvan Cuc a rămas fără permis

-

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă, informează MEDIAFAX.

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au precizat că şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile. Acestuia i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Ministrul și-a fracturat mâna după accidentul de luni

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni. Acesta va continua activitatea guvernamentală şi miercuri va merge în inspecţie pe şantier. Ministrul Transporturilor a spus că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut. Șoferul purta centura de siguranţă în momentul impactului.

Şoferul maşinii în care se aflaMinistrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu. Atunci a fost acroşat de o altă maşină.

Vezi și alt articol despre accidentul lui Răzvan Cuc AICI.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...