16.2 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Scrisoarea de dragoste pe care Tupac i-a trimis-o Madonnei, scoasă la licitație

Scrisoarea de dragoste pe care Tupac i-a trimis-o Madonnei, scoasă la licitație

Scrisoarea de dragoste adresată de Tupac Shakur Madonnei este scoasă la licitație. Cântăreaţa a încercat de mai multe ori să blocheze vânzarea epistolei cu ajutorul justiției, anunță platforma americană TMZ.com.

Tupac i-a scris din închisoare cântăreței. Mesajul semnat de regretatul rapper pe 15 ianuarie 1995 include dezvăluirea potrivit căreia cei doi s-au despărțit. „Pentru tine, faptul că ești văzută cu un bărbat de culoare nu îți afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă și interesantă. Pentru mine, cel puțin cum simțeam eu că sunt perceput, aș fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc”, scria Tupac.

Tocmai faptul că Madonna a apelat la instanță a crescut simțitor prețul scrisorii. Astfel că site-ul Gotta Have Rock & Roll, unde va fi pus în vânzare documentul, a anunțat că licitația începe de la 100 de mii de dolari. Reprezentanții platformei de licitații se așteaptă ca prețul de vânzare să ajungă la 300 de mii de dolari.

O duzină de albume lansate după moartea artistului

Madonna a acționat-o în justiție pe fosta sa colaboratoare și prietenă Darlene Lutz, încercând să blocheze vânzarea. Scrisoarea a ajuns la platforma de licitații în luna iunie. Vânzarea va începe pe 17 iulie. O parte din încasări vor fi dedicate organizației breastcancer.org. Darlene este supraviețuitoarea unui cancer la sân.

După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume. Imaginea sa este aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Autoturism răsturnat pe DJ 546. O tânără a fost...

O tânără de 25 de ani a fost rănită în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe DJ 546, între Slatina şi Brebeni.

ȘTIRI GdS

Ministrul de externe al Germaniei, în carantină

Ministrul de externe al Germaniei, Heiko Maas, a intrat în carantină, după ce una dintre gărzile sale de corp a ieşit pozitivă...

Ce pedeapsă a primit femeia din Cluj care și-a...

Femeia care și-a bătut copilul în vârstă de 9 ani până l-a ucis a fost condamnată la peste 23 de ani de...

Masca obligatorie 24 de ore din 24 în Italia,...

Portul măştii a devenit obligatoriu 24 de ore din 24 în centrul istoric al Genovei, marele port din nordul Italiei, pentru a...

Coreea de Nord a împuşcat un sud-coreean în apele...

Forţele nord-coreene au împuşcat mortal un sud-coreean ce lucra în pescuit şi a ajuns în apele teritoriale ale Phenianului după ce a...

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

CEO vrea să scape de centrala termică din Bariera...

Complexul Energetic Oltenia vrea să scape de Sucursala Electrocentrale Craiova II din Bariera Vâlcii. Aici se produce agentul termic primar pentru încălzirea...