14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScrisoarea de dragoste pe care Tupac i-a trimis-o Madonnei, scoasă la licitație

Scrisoarea de dragoste pe care Tupac i-a trimis-o Madonnei, scoasă la licitație

Scrisoarea de dragoste adresată de Tupac Shakur Madonnei este scoasă la licitație. Cântăreaţa a încercat de mai multe ori să blocheze vânzarea epistolei cu ajutorul justiției, anunță platforma americană TMZ.com.

Tupac i-a scris din închisoare cântăreței. Mesajul semnat de regretatul rapper pe 15 ianuarie 1995 include dezvăluirea potrivit căreia cei doi s-au despărțit. „Pentru tine, faptul că ești văzută cu un bărbat de culoare nu îți afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă și interesantă. Pentru mine, cel puțin cum simțeam eu că sunt perceput, aș fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc”, scria Tupac.

Tocmai faptul că Madonna a apelat la instanță a crescut simțitor prețul scrisorii. Astfel că site-ul Gotta Have Rock & Roll, unde va fi pus în vânzare documentul, a anunțat că licitația începe de la 100 de mii de dolari. Reprezentanții platformei de licitații se așteaptă ca prețul de vânzare să ajungă la 300 de mii de dolari.

O duzină de albume lansate după moartea artistului

Madonna a acționat-o în justiție pe fosta sa colaboratoare și prietenă Darlene Lutz, încercând să blocheze vânzarea. Scrisoarea a ajuns la platforma de licitații în luna iunie. Vânzarea va începe pe 17 iulie. O parte din încasări vor fi dedicate organizației breastcancer.org. Darlene este supraviețuitoarea unui cancer la sân.

După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume. Imaginea sa este aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS