6.6 C
Craiova
joi, 6 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateLegiştii au stabilit cauza decesului bărbatului mort la Neversea

Legiştii au stabilit cauza decesului bărbatului mort la Neversea

Legiştii au stabilit cauza decesului bărbatului mort la Neversea, acesta a murit din cauze naturale, potrivit Mediafax.

Medicii legişti din Constanţa au stabilit, marţi, în urma necropsiei, că moartea bărbatului de 34 de ani a survenit din cauze naturale. Acesta era cunoscut cu afecţiuni medicale, iar în ultimele zile acuzase dureri în zona inimii.
„Decesul acestuia nu a avut legătură directă cu locul în care s-a petrecut, cu evenimentul în sine, ci a survenit în urma unor afecţiuni medicale”, au declarat sursele citate.
Conform martorilor de la incidentul, soţia bărbatului le-a spus poliţiştilor că, în ultimele zile, acesta avusese dureri în zona inimii.
Un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.00, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă, potrivit GdS.

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat la momentul respectiv reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsufleţit nu existau urme vizibile de violenţă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS