8.9 C
Craiova
duminică, 25 septembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit lângă scena de la festivalul Neversea

Un bărbat a murit lângă scena de la festivalul Neversea

Un bărbat a murit, duminică seară, lângă una dintre scenele amplasate pentru festivalul Neversea, de la Constanţa, cazul fiind cercetat de poliţiştii constănţeni, potrivit MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au precizat că un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.15, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă.

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat sursele citate. Bărbatul decedat este din Bucureşti. Trupul bărbatului urmează să fie transportat la morgă, pentru ca medicii legişti să determine cauzele exacte ale decesului.

Ancheta a fost preluată de IPJ Constanţa, care a deschis în cauză un dosar penal. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul nu a fost victima unei violenţe, neavând nicio urmă vizibilă pe corp.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS