5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi bărbați, reținuți pentru violență în familie

Doi bărbați, reținuți pentru violență în familie

Un bărbat din Vâlcea și altul din Gorj au fost reținuți ieri de polițiștii gorjeni sub acuzația de violență în familie. Astfel, un bărbat de 52 de ani, comuna Ghiroiu, judeţul Vâlcea, care locuia fără forme legale pe raza comunei Turcineşti, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violenţă în familie, conducerea unui vehicul în perioada de suspendare a dreptului de a conduce și de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 7 iulie,  bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă asupra concubinei sale, de 48 de ani, din localitatea Turcineşti, ulterior fiind depistat de poliţişti în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 664 Turcinești, având permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie  de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Suspectul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Totodată, la data de 8 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru  au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violenţă în familie. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 7 iulie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă asupra soției sale, de 47 de ani, din aceeaşi localitate. Cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS