19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtacul de la Făget: Soţia bărbatului ucis în parc a murit la spital

Atacul de la Făget: Soţia bărbatului ucis în parc a murit la spital

Soţia bărbatului ucis în bătaie în parcul din Făget, a murit, astăzi, la Spitalul Judeţean Timişoara, scrie Mediafax. Femeie în vârstă de 59 de ani a fost a doua victimă a lui Ionel Boldea, tânărul care a consumat droguri şi a atacat cinci persoane, iar pe alta a lovit-o cu maşina.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, sâmbătă, cea de-a doua victimă a autorului atacurilor din zona oraşului Făget a murit în cadrul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă. Este vorba de o femeie în vârstă de 59 de ani, soţia bărbatului ucis în bătaie în parcul din Făget.

Femeia a fost snopită în bătaie

Pacienta a fost transportată cu elicopterul SMURD într-o stare extrem de gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, imediat după ce a fost snopită în bătaie de tânărul care a consumat un cocktail de droguri. După ce a ajuns în unitatea medicală, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă medicii i-au dat şanse minime de supravieţuire, din cauza leziunilor grave din zona capului pe care le-a suferit. Magistraţii Tribunalului Timiş au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona oraşului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite. Anterior, bărbatul fusese reţinut pentru 24 de ore de către procurori.

Filmul tragediei

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, miercuri dimineaţa, bărbatul a bătut cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent, un cuplu de persoane în vârstă, în localitatea Făget. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. După ce i-a atacat pe cei doi soţi, bărbatul a părăsit oraşul Făget şi s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremeşti, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care a început să o lovească cu pumnii şi cu un băţ, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol.

Ce spune poliția

„Suspectul şi-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoştea, D.A. şi D.I, exercitând şi faţă de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopţii de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma oraşului Făget, fiind luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, faţă de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare”, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Potrivit unor surse judiciare, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea drogurilor, la Spitalul Municipal Timişoara, a reieşit că Ionel Boldea, autorul crimei din oraşul Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri: cocaină, amfetamină şi marijuana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS