17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoi jocuri aduse în luna iulie de PlayStation Plus

Noi jocuri aduse în luna iulie de PlayStation Plus

 Playstation  Plus anunță jocurile lunii iulie. Noul simulator de fotbal, Pro Evolution Soccer 2019, aduce adrenalina unui meci direct la picioarele tale și apasă pedala de accelerație la podea în timpul curselor cu aer nostaLGic de pe traseele Horizon Chase Turbo, potrivit gadgetreport.

Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 oferă o selecție variată de echipe și campionate, alături de sute de jucători licențiați și aduce adrenalina competițiilor globale direct în sufrageria ta.

Trăiește momente magice atât pe teren, cât și în afara lui, alături de sportivi unici, fiecare cu propriile trăsături care influențează felul în care se comportă pe teren. Mai mult, modurile myClub și Master League îți dau ocazia să lupți pentru propria ta carieră la cluburile pe care le visezi. Bucură-te de un joc multiplayer pe aceeași consolă alături de alți trei prieteni sau intră online și încearcă-ți puterile împotriva lumii.

Horizon Chase Turbo

Pregătește-te de o explozie de nostalgie pură venită direct din anii ’90 cu Horizon Chase Turbo, o adevărată „scrisoare de dragoste” destinată epocii de aur a curselor de tip arcade. Inspirat din titluri ca Out Run, Top Gear sau Rush, dezvoltatorii de la AQURIS Game Studio au capturat esența erei pe 16 biți cu mult stil, vizualuri moderne, un soundtrack cu intensități nebunești, aducând și clasicul split-screen consacrat modului multiplayer.

Joacă singur sau adună în jurul tău trei prieteni. Îți vei conduce mașina prin locuri extraordinare, în timp ce privești soarele cum apune, te lupți cu ploaia torențială, cu valuri de cenușă vulcanică și chiar cu furtuni de nisip periculoase.

Ambele jocuri , atât Pro Evolution Soccer 2019, cât și Horizon Chase Turbo pot fi descărcate din PlayStation Store începând cu 2 iulie, ca parte a PlayStation Plus Monthly Games.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS