12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRazer Phone 2 - un telefon bun pentru jocuri și video, la un preț imbatabil

Razer Phone 2 – un telefon bun pentru jocuri și video, la un preț imbatabil

Dacă vrei un telefon cu care să te joci cele mai noi game-uri și, în plus, să te uiți la filme și seriale online, Razer Phone 2 este o alegere optimă. Raportul preț-calitate este unul foarte bun, scrie gadgetreport.ro. Un telefon cu un ecran bine calibrat, cu un sunet excelent și care se mișcă ireproșabil în orice aplicație. Are, bineînțeles, și unele minusuri. Însă, prea puțin relevante dacă știi ce îți dorești de la acest telefon. El este disponibil la un preț excelent în oferta Orange.

Designul este unul special, dedicat gamerilor

Razer Phone 2 este, la prima vedere, un telefon butucănos. Are marginile groase și butoane de volum micuțe. Este destul de inexpresiv pentru un utilizator obișnuit cu flagship-urile de la Apple sau Samsung. Designul este unul special, dedicat gamerilor. Astfel că marginile sunt bine închegate, iar telefonul are un grip excelent. Nu diferă foarte mult nici față de prima generație, semn că modificările esențiale sunt la interior.

Testat de GadgetReport.ro în cadrul Orange Smartphone Tester, Razer Phone 2 se remarcă, în primul rând, prin ecranul de 5.72 inchi, cu format 16.9. Este unul dintre puținele telefoane care mai folosește acest format clasic. Este o soluție excelentă pentru filme. El prezintă imaginea așa cum a fost filmată, fără să o deformeze, și mai ales pentru jocuri, majoritatea game-urilor fiind realizate pentru acest tip de format.

RAZER PHONE 2, ECRAN DE 120 HZ

Ecranul nu este un 4K, ci poate mai mult un Full HD ceva mai evoluat, un 3K (2560 x 1440 Pixeli). Acesta, spre deosebire de alte dispay-uri, are o specificație unică. Este singurul ecran de pe piață cu rată de refresh de 120 Hz. Acest aspect îl face să redea fără întreruperi și sacadări orice conținut, fie el video sau de gaming.

Mai mult, ecranul lui Razer Phone 2 folosește o tehnologie IGZO (Indium gallium zinc oxide) care îl face să consume mai puțină energie, astfel că are o autonomie semnificativ îmbunătățită față de ecranele AMOLED sau clasicele IPS-uri.

Razer Phone 2 are un sunet foarte bun

Telefonul se vede bine dacă te uiți frontal la el. Însă, nu este la fel de performant dacă-l privești din laterale. Cum însă telefonul este făcut pentru jocuri și video, experiența multimedia va fi una ireproșabilă.

Asta mai ales că, dincolo de ecranul de 120 Hz, Razer Phone 2 are și un sunet foarte bun. El este redat de cele două difuzoare stereo cu Dolby Atmos și un DAC 24 bit. Telefonul reproduce joasele la un nivel peste majoritatea flagshipurilor din prezent, iar cu înaltele și mediile se descurcă remarcabil.

8 GB de RAM

Procesorul, deși unul de anul trecut, un Snapdragon 845, la 2,8 GHz, se descurcă optim în orice aplicație sau joc. Asta pentru că lucrează împreună cu o placă video Adreno 630 și cu numai puțin de 8 GB de RAM. Memoria joacă aici un rol semnificativ, fiind excelent optimizată pentru o reda orice joc la un nivel ireproșabil.

Nu prea ai loc de prea multe jocuri. Are numai 64 GB de memorie, însă poți să îi pui și un card suplimentar (microSD, pana la 1TB). Alege unul de foarte bună calitate dacă vrei ca experiența de gaming să fie fluidă.

La capitolul conectivitate, telefonul stă excelent. Cei de la RAZER au dotat noul flaghip de jocuri cu un modul 4G+, wi-fi pe 5Ghz, bluetooth 5.0. Practic cu tot ce ai nevoie pentru o experiență optimă de Android. Telefonul vine, în dotarea standard cu sistemul de operare Android 8. Acesta este upgradabil însă la versiunea 9, și cu o interfață simplă și ușor de accesat, în stilul original al celor de la RAZER. Ne-a surprins faptul că în cutie nu am găsit nicio pereche de căști, știind că Razer are câteva produse de super calitate.

Razer Phone 2. Imagini decente, la un preț foarte bun

La capitolul foto și video, nu te aștepta la cine știe ce performanță. Razer Phone 2 se decurcă optim, filmează în 4K la 60 fps. Acest lucru este remarcabil, însă calitatea nu este la nivelul flaghip-urilor din 2019. Cu camerele principale 12MP f/1.75+12MP f/2.6, telefonul face poze decente, bine calibrate, însă puțin cam întunecate. Se vede că RAZER nu s-a focusat pe acest aspect, însă nici nu l-a ignorat complet. Imaginile sunt curate, corecte, inclusiv pe partea de video. Telefonul excelează însă la capitolul autonomie. Bateria Razer-ului testat de noi, de 4000 mAh, a rezistat o zi și jumătate, în condițiile unei utilizări normale. Încărcarea completă, cu chargerul dedicat, prin USB-C, s-a făcut în numai o oră.

Rezistent la apă


Razer Phone 2 este rezistent la apă și praf, astfel că îl vei putea lua cu tine, fără probleme, pe plajă în vara asta.
La 509 euro, cât costă la Orange, RAZER Phone 2 este, fără îndoială, un ,,best buy’’. Prețul este la jumătate față de flaghip-urile Apple, Sony, Samsung, Huawei sau LG.
Este un telefon excelent pentru gameri dar și pentru cei care vor să se uite la filme și pe Youtube la standarde excelente, cu o imagine bună și un sunet pe măsură.

Concluzia – decât să cumperi un middle-range de la Samsung sau Huawei, mai bine alegi acest telefon cu un look original și performanțe pe măsură.

Citeşte AICI despre cea mai nouă aplicaţie disponibilă în România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS