6.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Actualitate Evaluări pentru toți directorii și angajații din Primăria Târgu Jiu

Evaluări pentru toți directorii și angajații din Primăria Târgu Jiu

-


Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, promite evaluări drastice pentru toți angajații din subordine. Va fi evaluat personalul cu funcții de execuție, dar și personalul cu funcții de conducere, inclusiv directorii de direcții și șefii de servicii. Marcel Romanescu a precizat că evaluarea îi va viza inclusiv pe angajații din cabinetul propriu. În opinia primarului de Târgu Jiu este necesară și o testare pentru verificarea cunoștințelor, existând suspiciunea că unii funcționari ar fi mai slab pregătiți sau au uitat și ce știau la angajarea pe post. Toți angajații vor fi supuși testărilor pe domeniile de competență. Este vorba de legislația care vizează atribuțiile fiecărui salariat.

Probleme cu trei directori

Primarul din Târgu Jiu a mai declarat că se va proceda la evaluări exact ca în situația directorilor Ermina Pasăre, de la Urbanism, Narcisa Cristea de la Direcția Economică, respectiv Marian Rotaru, adjunct la Direcția de Asistență Socială. Edilul a declarat că își dorește profesioniști în administrație. Marcel Romnaescu a precizat că nu a fost mulțumit de modul în care directorii amintiți și-au îndeplinit atribuțiile. Este și motivul pentru care aceștia au fost eliberați din funcție. Cei vizați au anulat decizia în instanță într-o primă etapă. Marcel Romanescu a precizat că, înainte de acordarea calificativelor, vor fi date testări din legislație. În acest sens va fi constituită o comisie de evaluare formată din specialiști. Testarea va avea loc în luna ianuarie. Edilul le recomandă salariaților să se apuce de învățat în perioada concediilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...