16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExclusiv: Demisie la vârful Aeroportului din Craiova

Exclusiv: Demisie la vârful Aeroportului din Craiova

Directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru, a înaintat Consiliului de Administraţie cererea de renunţare la mandat.

Directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, a anunţat Consiliul de Administraţie al aeroportului că renunţă la contractul de mandat, începând cu data de 31 august 2019. Mircea Dumitru a confirmat pentru GdS că plecarea sa din fruntea Aeroportului are la bază „strict motive personale”.

„Am cerut renunţarea la contractul de mandat, din motive strict personale. Nu există nicio conotaţie politică a gestului meu de a renunţa la mandat, ci este vorba doar de o decizie pertsonală. Sunt pensionar acum şi vârsta îşi spune cuvântul”, a declarat pentru GdS, Mircea Dumitru.

El a mai spus că a solicitat Consiliului de Administraţie ca în perioada următoare să fie selectată o firmă de recrutare de personal, pentru a demara procedurile de recrutare şi selectare a unui nou director pentru aeroport.
Mircea Dumitru a mai spus că vrea să petreacă mai mult timp în familie, alături de soţia sa. Mircea Dumitru a mai menţionat că decizia sa nu are absolut nicio legătură cu decvizia ANI şi a repetat că renunţă la mandat „Strict din motive personale”. El a deţinut funcţia de director general de mai bine de 11 ani.

Preşedinteşle CJ Dolj regretă decizia directorului aeroportului

Contactat de GdS, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a spus că a auzit de intenţia directorului aeroportului. „Este o mare pierdere pentru Aeroportul din Craiova. Domnul Mircea Dumitru este un om deosebit, care a însemnat şi înseamnă foarte mult pentru Aeroportul din Craiova. Regret decizia dânsului de a se retrage, dar o respect. Ne vom strădui să găsim pe cineva cel puţin la fel de bun ca dânsul, deşi în acest domeniu al aviaţiei sunt foarte puţini oameni foarte buni”, a spus Ion Prioteasa, contactat telefonic.


După ce încetează mandatul de director al lui Mircea Dumitru, atribuţiile de director general îi revin directorului tehnic, Adrian Predescu, în cazul în care nu este recrutat un nou director general până la data încetării manfdatului lui Mircea Dumitru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS