20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn medic, prins drogat în Mamaia, la volanul unui bolid de lux

Un medic, prins drogat în Mamaia, la volanul unui bolid de lux

Un medic, prins drogat în Mamaia, la volanul unui bolid de lux. Acesta consumase canabis, apoi s-a urcat la volan și a ajuns pe mâna poliţiştilor din Constanta, scrie digi24. S-a întâmplat în timpul unei acţiuni pe care agenţii au desfăşurat-o în Mamaia. Si nu a fost singurul şofer sancţionat.

„- Îl băgați în gură și trebuie să ia salivă până se face albastru.

– Da, să pun saliva?

– Puneți saliva pe el. Luați de pe obraz, peste tot“, a fost dialogul dintre polițiști și medic.

Aparatul l-a dat de gol pe şoferul din Bucureşti, un medic care a condus fără nicio grijă, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase droguri.

Nicolae Doru Creţu, subcomisar de poliție în Constanța: „Aparatul a indicat o valoare pozitivă la consum de canabis în cazul acestui conducător auto. Urmează să ne deplasăm cu dumnealui la spital, să recoltăm probe biologice de sânge, pentru a depista valoarea exactă și să îi deschidem un dosar penal în acest sens.”

Pentru că din momentul în care eşti prins drogat la volan ţi se ia dreptul de a conduce, poliţiştii i-au parcat bolidul de lux în apropiere. Nu a fost singurul sancţionat.

Acțiunile continuă

Un alt bărbat a fost prins cu o alcoolemie de 0,08 în aerul expirat. I-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Colegii mei acționează pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. În acest moment se desfășoară o acțiune cu aparatele intrate recent în dotarea Poliției Rutiere Constanța și anume DRUG TEST”. Acțiunile poliției se vor desfăşura pe toată durata sezonului estival.

Aceste acțiuni au început să fie intensificate mai ales după moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi consumat substanțe interzise, apoi a urcat la volanul unei mașini pentru a pleca de pe litoral. Însă, pe drum spre București a făcut accident și și-a pierdut viața.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS