19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCioabă, în locul lui Dragnea. Camera Deputaţilor a validat mandatul unui nou deputat

Cioabă, în locul lui Dragnea. Camera Deputaţilor a validat mandatul unui nou deputat

Deputaţii au votat, miercuri, validarea mandatului de deputat al lui Petre Cioabă, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare pentru 3 ani şi 6 luni cu executare, scrie Mediafax.

Camera Deputaţilor a votat, cu 243 de voturi „pentru” şi o abţinere validarea mandatului de deputat al lui Petre Cioabă. Acesta a depus jurământul de deputat în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor.

Astfel, înlocuitorul lui Liviu Dragnea, pentru restul mandatului până în 2020 este consilierul judeţean din Teleorman Petre Cioabă. Petre Cioabă are 72 de ani şi este pensionar, el fiind preşedintele organziaţiei de pensionari a PSD Teleorman. În prezent, acesta este şi consilier judeţean din partea social-democraţilor.

Săptămâna trecută deputaţii au votat, în plen, alegerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Acest lucru s-a întâmplat în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Vă reamintim că este vorba despre în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS