3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateUn Boeing 737 cu 136 de persoane la bord a intrat într-un râu din Florida. Pasagerii au supravieţuit

Un Boeing 737 cu 136 de persoane la bord a intrat într-un râu din Florida. Pasagerii au supravieţuit

Un avion comercial Boeing 737, cu 136 de persoane la bord, a intrat vineri în râul St. John’s de lângă Jacksonville, Florida, după ce a aterizat, a declarat un purtător de cuvânt al bazei navale din Jacksonville, relatează Reuters, citat de Mediafax. Nu s-au înregistrat victime, potrivit sursei citate.

Primarul din Jacksonville a declarat pe Twitter că toţi cei aflaţi la bordul aeronavei sunt „în viaţă şi contabilizaţi”, dar echipajele lucrează pentru a controla scurgerea de combustibil în apă.

„Avionul nu s-a scufundat. Fiecare persoană este în viaţă şi contabilizată”, a transmis biroul şerifului din Jacksonville pe Twitter.

Zborul care a sosit din Cuba, de la Guantanamo Bay, a intrat în râu la capătul pistei, la ora 19:40, ora locală, au anunţat reprezentanţii bazei aeriene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce taxe se vor plăti în Craiova, în 2022

Taxa pentru folosirea stadionului de atletism pentru evenimente atletice şi maratoane internaţionale a fost redusă la jumătate, pentru anul 2022.

ȘTIRI GdS