17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn fotbalist amator a lăsat stadionul în beznă, după ce a fost eliminat de arbitru

Un fotbalist amator a lăsat stadionul în beznă, după ce a fost eliminat de arbitru

Un fotbalist amator, eliminat de arbitru în timpul unui meci de divizie inferioară din Marea Britanie, a lăsat întreg stadionul în beznă, după ce a stins nocturna… din greşeală, informează Mirror, citat de Mediafax.

Julius Muraga a primit cartonaşul roşu în minutul 73 al meciului, după o intervenţie periculoasă asupra unui adversar. Supărat, el s-a dus ţintă la vestiar cu gândul de a face un duş, fără să ştie că urmează să lase întreg stadionul în beznă.

În timp ce se afla lângă cabina de duş, el a apăsat pe un întrerupător, cu gândul că o să aprindă lumina în încăpere. Fără să ştie, întrerupătorul era dedicat nocturnei de pe stadion, nu becului din cabina de duş. ”După ce am intrat în vestiar, am apăsat pe întrerupător cu gândul că o să se aprindă becul în cabina de duş”, a declarat tânărul Muraga după meci, potrivit sursei citate.

Duelul a fost întrerupt şi meciul a fost pornit din nou după numai câteva minute, când administratorii stadionului şi-au dat seama care a fost problema şi au rezolvat-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS