26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Mihai Tudose, dus de urgență la spital. Fostul premier a făcut infarct

Mihai Tudose, dus de urgență la spital. Fostul premier a făcut infarct

-

UPDATE: Mihai Tudose este conştient şi i s-au montat două stenturi, după ce a suferit un infarct masiv.Victor Ponta, liderul ProRomânia, s-a declarat de curînd convins că domnul Tudose “va fi bine” și le-a mulțumit celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru “intervenția profesionistă”.

 

Fostul premier Mihai Tudose, vicepreşedintele Pro România, a fost transportat de urgență la spital. Potrivit primelor informații, Tudose ar fi suferit un infarct. Deputatul Mihai Tudose, de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD și s-a înscris în ProRomânia.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.